Zimovanje Srbija Zlatibor

Zlatibor, jedna od najatraktivnijih turističkih oaza Srbije, na 1.000m nadmorske visine udaljen 230km od Beograda. Zbog svoje kontinentalne i maritimne klime Zlatibor je svojevrsna vazdušna banja, planinsko odmaraliste i klimatsko lečiliste, leti i zimi oaza mira i čistog vazduha. Zlatibor obiluje veliki prostranstvom koje karakteriše blago zatalasana visoravan autentične prirodne lepote, ispresečane brojnim rečicama i potocima.

U toku zimske sezone, gosti mogu da uživaju i u skijaškim stazama na samom Zlatiboru, kao i na obliznjem skijalištu Tornik do kojeg je organizovan prevoz. Brojni restorani, kafei, noćni klubovi, kao i objekti za sport i rekreaciju (bazeni, fitnes centri, saune, teniski i fudbalski tereni) obezbeđuju prijatan i aktivan odmor.

Gosti Zlatibora mogu da posete: Ribničko jezero, selo Kremnu, prasumu u Murtenici kao i mnoge spomenike kulture na teritoriji opštine Čajetina-Stopica pećinu, Etno naselje sa muzejem „Staro Selo“ u Sirogojnu, manastir Uvac, Šargansku osmicu, Drven grad.

Trenutno nemamo ponuda u ovoj kategoriji.