Grecotel Grand Hotel Egnatia

Aleksandropolis, Grčka

Opis destinacije

Aleksandropolis je grad od pedesetak hiljada stanovnika na severoistoku Grčke. Prestonica je regionalne jedinice Evros u oblasti Istočne Makedonije i Trakije. Važna je luka i komercijalni centar ovog dela zemlje. Aleksandrupolis povezuje Istok sa Zapadom, Evropu sa Azijom... Ovaj lepi priobalni grad, čiji je zaštitni znak veliki svetionik, nalazi se oko 14,5 km zapadno od delte reke Evros , 40 km od granice sa Turskom, 320 km od Soluna sa kojim je povezan novoizgrađenim autoputem Egnatia, a 750 km je udaljen od Atine. Oko grada, uz obalu je mnoštvo malih ribarskih sela poput naselja Makri i Dikella... Blizina reke Evros, kao i brdovito zaledje čini da čak i u letnjim mesecima klima bude prijatna (prosečne gornje temperature u julu i avgustu oko 30 stepeni), a blizina mora i lepe peščane plaže u okolini grada, umnogome čine da odmor u Aleksandropolisu prođe ugodno...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotelski kompleks Grecotel u Aleksandropolisu sastoji se od dva hotela Astir 5* i Egnatia 4*, smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži, na samom ulazu u grad Aleksandropolis.
Sobe: Grecotel Grand Hotel Egnatia u svom sastavu ima četiri različita tipa smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel možete naći superior sobu pogled more, deluks sobu pogled more, junior suite i egzekutiv suite. Superior soba (24 m2), imaju bračni krevet ili dva odvojena sa sofa krevetom, nalaze se na prizemlju ili prvom spratu, jedne od četiri aneks zgrade hotela Egnatia. Deluks sobe (30 m2), imaju bračni krevet ili dva odvojena sa sofa krevetom, nalaze se u glavnoj zgradi kompleksa Egnatia sa prelepim pogledom na more. Junior suite (44 m2), sastoji se iz jedne velike prostorije (open plan) sa bračnim krevetom i jednim sofa krevetom. Egzekutiv suite (50m2), sastoji se iz jedne velike prostorije (open plan) sa bračnim krevetom i jednim sofa krevetom, nalaze se na prvom spratu u glavnoj zgradi.
Hotelski sadržaj: Hotel Grecotel Grand Egnatia u svom sastavu nudi Egnatia lounge bar u kome gosti mogu da uživaju ispijajući svoje piće, restoran Ezopov Mit je bogat izborom sveže morske hrane, italijanske kuhinje ali i tradicionalne grčke taverne. Hotel Grecotel Grand Egnatia ima konferencijsku salu, internet ugao, servis za pranje veša, rent a car, servis za bejbisiting i privatni parking.
Sport i zabava: U okviru kompleksa hotela Grecotel Grand Egnatia gosti mogu da uživaju u dva bazena, dok roditelji mogu deci da pruže izvrsno iskustvo kupanja u dečijem bazenu. Za odrasle je na raspolaganju dobro organizovan spa centar sa unutrašnjim bazenom, zatim fitness centar, te aktivnosti na otvorenom kao što su teren za tenis i košarku, dok hotel misli i na najmlađe organizovanjem dečijeg klub. Sport i zabava: U okviru kompleksa hotela Grecotel Grand Egnatia gosti mogu da uživaju u dva bazena, dok roditelji mogu deci da pruže izvrsno iskustvo kupanja u dečijem bazenu. Za odrasle je na raspolaganju dobro organizovan spa centar sa unutrašnjim bazenom, zatim fitness centar, te aktivnosti na otvorenom kao što su teren za tenis i košarku, dok hotel misli i na najmlađe organizovanjem dečijeg kluba.
Sport i zabava: U okviru kompleksa hotela Grecotel Grand Egnatia gosti mogu da uživaju u dva bazena, dok roditelji mogu deci da pruže izvrsno iskustvo kupanja u dečijem bazenu. Za odrasle je na raspolaganju dobro organizovan spa centar sa unutrašnjim bazenom, zatim fitness centar, te aktivnosti na otvorenom kao što su teren za tenis i košarku, dok hotel misli i na najmlađe organizovanjem dečijeg kluba
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj