Concorde El Salam Hotel

Sharm El Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi na plaži, udaljen samo 5 minuta hoda od trga Soho. Međunarodni aerodrom Šarm el Šeik udaljen je na 10 minuta vožnje od hotela.

Plaža: Sopstvena, peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu.

Sobe: Hotel poseduje 725 soba. U ponudi su standardne i deluxe sobe. Standardne sobe imaju pogled na vrt ili bazen, u njih se može smestiti maksimum 4 osobe, dve odrasle osobe i dvoje dece. Sobe imaju bračni krevet, ili dva odvojena twin ležaja i pomoćni krevet ili sofu na razvlačenje. Površine sobe je 32m2.

Deluxe sobe imaju pogled na vrt, u njih se može smestiti maksimum 4 osobe, dve odrasle osobe i dvoje dece. Sobe imaju bračni krevet, ili dva odvojena twin ležaja i pomoćni krevet ili sofu na razvlačenje.

Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za sušenje kose, telefon, TV, klima uredaj, mini bar, sef, nemaju sve sobe balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel u svom sastavu ima recepciju, tri restorana, italijanski a la carte restoran sa autentičnom italijanskom kuhinjom, bar sa pogledom na more, stoni tenis, pikado, bilijar, teniski teren, dečije igralište, ronjenje. Kompleks ima četiri bazena, od kojih jedan ima tobogane, kao i dečiji klub, spa i sportske sadržaje – što ga čini odličnim hotelom za sve uzraste. Sa svojim širokim izborom smeštaja, četiri sjajna restorana i zavidnom lokacijom na plaži, ovaj hotel je savršen izbor za porodični odlazak u Egipat.

Usluga: All Inclusive (doručak, ručak i večera-švedski sto, domaća alkoholna i bezalkoholna pića).

Kontakt: https://concordeelsalam.com-sharmelsheikh.com/
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 7.,10.,11. Ili 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.,11.,12. ili 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj