Budimpešta

Budimpešta, Mađarska

već od 85€

Opis destinacije

Budimpešta je glavni grad Mađarske, je drevni evropski grad sa velikom istorijom koja datira još od 1000. godine pre nove ere. Budimpeštu, jedan od najmnogoljudnijih gradova u Mađarskoj, reka Dunav deli na dva dela Budim i Peštu, koji su povezani nizom mostova. Grad, koji ima 23 okruga, ima i dve istorijske zgrade pod zaštitom Uneska, Bulevar Andraši i Operu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BUDIMPEŠTA JESEN 
Budimpešta Putovanje
Budimpešta autobusom 4 dana - 1 noćenje

Termin putovanjaCena aranžmanaPromo cena
10.11. - 14.11.2022109€85€
-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
- Smeštaj u  u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2 i 1/3 sobama
- Usluge vodiča i pratioca grupe
- Agencijske usluge
- panoramsko razgledanje prema programu 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID 19
- Individualne troškove
- Doplata za 1/1 sobu 40€

FAKULTATIVNE IZLETE:
- Krstarenje Dunavom uz šampanjac - 20 eura / Deca do 12 godina 15 eura
- prevoz do tržnog centra Campona - 5 eur
- Sent Andrea - 10 eura / Deca do 12 godina 5 eura
Hotel Danubius Arena 4* danubiushotels.com/en/our-hotels-budapest/danubius-hotel-arena smešten je u susedstvu Sportske arene Laslo Pap, Kongresnog centra SYMA i čuvenog stadiona Ferenc Puškaš.Hotel se nalazi nedaleko od stanice metroa Stadion Ferenca Puškaša na liniji M2, tako da za nekoliko minuta možete stići do svih odredišta i železničkih stanica u gradu.Do centra grada možete stići metroom za 10 minuta vožnje.Sve sobe poseduju poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa kadom i fenom za kosu. Pored toga sadrži sef i mini-bar.

Hotel Danubius Budapest 3* danubiushotels.com/en/our-hotels-budapest/hotel-budapest uzdiže se nad gradom, u stambenoj četvrti okruženoj zelenilom, u podnožju Budimskih brda. Objekat se nalazi u blizini Dvorske četvrti i ima veličanstven panoramski pogled na grad.Gostima su na raspolaganju potpuno opremljene i elegantno uređene sobe sa impresivnim pogledom.
Do svih znamenitosti mađarske prestonice može se lako stići sa stanice metroa Sel Kalman teri, koja je udaljena 10 minuta hoda od hotela. Parking u okviru objekta može se koristiti uz doplatu.

Hotel B&B Budapest City 3* hotel-bb.com/en/hotel/budapest-city  nudi smeštaj sa fitnes centrom, privatnim parkingom, barom i terasom u Budimpešti, na samo 1,1 km od Glavne pijace. Hotel svojim gostima nudi recepciju koja radi non-stop, uslugu konsijerža i besplatan WiFi u svim prostorijama objekta. Sve sobe imaju prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj i kupatilo sa fenom za kosu i tušem. 
1.dan BEOGRAD - Sastanak putnika u 23:00h na parkingu Sava Centar (savska strana). Polazak u 23:30h. Polazak iz Novog Sada oko 00:30h, sa železničke stanice, kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan BUDIMPEŠTA - Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko upoznavanje grada: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Ribarske kule, kraljevskog kompleksa na Budimu, brda Sv. Gelerta, … Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost fakultativnog izleta - vožnja brodom Dunavom ispod prelepih mostova. Uživajte u šampanjcu i u romantičnom pogledu na Budimpeštu sa Dunava. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan BUDIMPEŠTA – Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u poznati tržni centar Campona. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan BUDIMPEŠTA - Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta Sent Andreji, jednom od najlepših spomenika srpske kulture i duha. Po dolasku u Sent Andreju obilazak grada: spomenik Vuku Karadžiću, Požarevačka crkva, spomen kuća Jakova Ignjatovića, stari gradski trg, krst kneza Lazara, Saborna (Beogradska) crkva… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme za obilazak i šetnju gradom. U dogovoreno vreme skup putnika i polazak za Srbiju.

5.dan Dolazak u BEOGRAD u prepodnevnim časovima.
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate
- Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina

ETA

Organizator putovanja je turistička agencija Eta Turs, broj licence OTP 33/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Eta Turs.

Video

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj