TITAN GARDEN 4*

Hoteli Titan Select i Titan Garden funkcionišu kao celina, i pružaju čitav niz usluga i pogodnosti koje biste inače očekivali od hotela sa pet zvezda. Utisak o visokom kvalitetu soba i sportskih i drugih sadržaja dodatno pojačava toplina i profesionalnost celokupnog osoblja.

Lokacija: Hotel se nalazi na 250m od plaže, u mestu Konakli, na 12km od centra Alanje, 120km od centra Antalije i 110km od antalijskog aerodroma.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 276 soba i apartmana. Sve sobe imaju klimu, satelitsku TV, telefon, fen, sef,  minibar i balkon. Upotreba sefa se dodatno naplaćuje.
Sadržaji: Restoran, 3 bara, bazen, akva park, tursko kupatilo,  fitnes centar, bežični internet u predvorju, mini-klub za decu, igralište, mini-disko. Dodatno se naplaćuju frizer, pranje, peglanje i hemijsko čišćenje veša, diskoteka, kozmetički tretmani, masaže, internet, telefoniranje i slanje faksova, igranje na konzolama za igru, doktor i kupovina u hotelskim radnjama.
Sport i zabava: Odbojka na plaži, aerobik, 4 teniska terena (u sestrinskom hotelu Titan Garden), stoni tenis, pikado, dnevne i večernje animacije. Dodatno se naplaćuju bilijar, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja.
Usluga: All Inclusive
All Inclusive koncept: Doručak, kasni doručak, ručak, večera (sve švedski sto), kafa, užina, ponoćna supa i lokalna pića (10:00-00:00). Dodatno se naplaćuju turska moka kafa, flaširana pića i sveže ceđeni sokovi.
Plaža i napomene: Hotel se nalazi na 250m od plaže. Ležaljke, suncobrani i peškiri dostupni su na plaži i pored bazena. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, dok za peškire za plažu i dušeke za ležaljke postoji doplata.
Internet adresa: www.titanhotels.com
Rani booking do 31.03.2012.
Termin 11.06-21.06 21.06-02.07 02.07-12.07 12.07-23.07 23.07-02.08 02.08-13.08 13.08-23.08 23.08-03.09 03.09-13.09

1/2

standard

                 

I dete

2-13god

                 
Maximum jedno dete u pratnji dve odrasle osobe
 
U cenu aranžmana su uključeni:
- Avio prevoz (čarter letom) na relaciji Beograd – Antalija – Beograd
- Transfer autobusom/minibusom od aerodroma do izabranog hotela u odlasku, i transfer autobusom/minibusom od hotela do aerodroma u povratku sa destinacije.
- Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, u zavisnosti od odabranog broja noćenja,
- Besplatno Uniqa putno osiguranje. U to ulaze troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja za sve putnike sa osiguranom sumom do 10 000 € . Detaljnija obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Uslovima Uniqa osiguranja koji su Vam na raspolaganju priliom uplate aranžmana
- Usluge vodiča (predstavnika organizatora ili ino-partnera) za sve vreme trajanja aranžmana
- Troškove Organizacije putovanja.
 
Cena putovanja ne uključuje:
- Sve aerodromske takse: 31€ (15€ Beograd, 16€ Antalija), doplata za gorivo YQ taksa 9 € – cene taksi su podložne promeni. Plaćanje aerodromskih taksi se vrši u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa Beograd banke za efektivu na dan uplate i to najkasnije 15 dana pred zakazani polazak.
- Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo Programa putovanja
- Ostale individualne troškove, ekstra hotelske troškove, troškove ostalih osiguranja
Uz ovaj program važe